streda 23. októbra 2013

NIVEA: The best & the worst



Ahojte,
v predchádzajúcom príspevku som spomínala, že by som chcela spraviť recenziu. Kvôli menším komplikáciám som to chcela presunúť na neskôr. Kedže BB-cream som nezobrala so sebou do Nórska. Včera som našla na intráku dve vzorky presne toho istého krému. Takže predsa recenziu urobím :)

Chcela by som porovnať dva výrobky od Nivea. Môj obľúbený a naopak neobľúbený, už spomínaný BB cream.



BB cream od Nivea



Pre mňa obrovské sklamanie. Veľmi veľa ospevované BB creamy. Bohužiaľ Nivea ma sklamala úplne. Tento BB cream ma veľmi zlú a hustú konzistenciu, ťažko sa rozotiera po pleti. Zanecháva viditeľné fľaky na tvári, čo je priam katastrofa. Hlavne, keď to zistíte až niekde na zastávka medzi ľuďmi a snažíte sa rozotrieť do stratená, čo sa len dá.  Ja mám mastnejšiu pleť, čiže krém mi viac škodí ako pomáha. Zanecháva veľmi lesklú tvár.

svetlý a tmavý odtieň

Čo by som považovala za ďalšie veľké mínus je, že BB cream je len v dvoch odtieňoch. Ja mám tmavší odtieň a naozaj je veľmi tmavý a s nádychom oranžovej. 


svetlý a tmavý odtieň

Skúšala som ho aj na opálenú pleť, ale radšej som sa "premake-upovala" s niečim iným. Ako názornú ukážku by som použila videoklip od Pink (0:53) TU. :D Avšak bledší odtieň nie je o nič lepší, čo sa týka svetlosti. Taktiež ma neprirodzený odtieň a dokonca by som povedala že je taký "paštekovský". Niveu mám veľmi rada, ale v tomto ma vážne sklamala. BB cream som použila možno tri krát a nikdy viac.


Svetlejší odtieň

Tmavší odtieň


Jediné, čo má tento BB cream spoločné s Niveou je ich typická vôňa. Neviem niektoré baby si ho naozaj chvália, ale povedala by som, že som sa stretla s viac negatívnymi ohlasmi ako pozitívnymi. Ak ho niektorá máte naozaj rada, kľudne mi napíšte a pošlem Vám ho ako darček ;) Jeho cena sa inak pohybuje okolo 7-8 €.




Zvláčňujúci denný krém 

Pure & natural od Nivea




Jeden z mojich najobľúbenejších krémov. Ako som už spomínala mám problém s pleťou. Niekedy ju mám príliš suchú, niekedy príliš mastnú. Krém je vhodný pre normálny až zmiešaný typ pleti, čo mi maximálne vyhovuje. 




Ma výbornú konzistenciu, až takú priesvitnú farbu. 



Veľmi dobre sa nanáša a zanecháva mi pleť hebkú. Keď si dám na ňu aj make-up pleť vyzerá prirodzene a nevysušene. Väčšinou pri krémoch zažívam opačný efekt. Krém obsahuje BIO olej z arganového orecha a BIO aloe vera. Naozaj prekrásne vonia. Dokonca po nanesení mám pocit "stiahnutej" pleti, čo je pre mňa ďalšie plus. Krém som objavila náhodne, pri Nivea prome, keď mi kamarátka darovala vzorky. A naozaj nemôžem si ho vynachváliť. Ďakujem Nivea, že konečne som si našla svoje pre moju problematickú pleť. Mimochodom tento krém majú aj pre suchú až citlivú pleť, ten používa moja mamina a tiež sa nesťažuje. Z mojej skúseností viem, že naozaj veľmi mastní pleť. Čo mne vôbec nevyhovuje, takže som jej ho podarovala. Jeho cena sa pohybuje okolo 6-7€



Inak holky v GATE majú výpredaj na náušničky a prstene! :) Celkom pekný výber. Ja bohužiaľ náušnice nemôžem nosiť tak aspoň vy si choďte spraviť radosť! Ja som v sobotu dostala odtiaľ od kamarátky takýto prstienok pre šťastie :)

Prajem pekný deň :)


Vaša Tati

4 komentáre:

  1. Mňa osobne sklamal BB Cream, pretože bol na mne až príliš tmavý :-/ teraz sa mu vyhýbam oblúkom :-)
    delicious-dame

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno, je veľmi tmavý....a pôsobí úplne neprirodzene..škaredo
      peknú nedeľu ;)

      Odstrániť
  2. Niveu jsem nepoužívala už spoustu let, ale teď jsem nalákaná. Pro mamku koupím krém na suchou pleť, já si dopřeju ten, který máš ty a budeme spokojené všechny. Skvělý článek. :-*
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Super tak to som rada, že som niekoho mohla inšpirovať :) Dúfam, že budeš rovnako spokojná, potom daj vedieť! :) a ďakujem za pochválu ;) cením si to veľmi

      Odstrániť