piatok 22. novembra 2013

Lumi Magique od L'Oréal Paris

Ahojte fešandy! :)

Tak po pár dňoch sa znovu hlásim. Dnes som si pre Vás pripravila recenziu 
na make up LUMI MAGIQUE od L'Oréal Paris





Priznám sa make up-y od nich som nikdy nejak extra nepoužívala, skôr vlasovú kozmetiku. Môj dlho používaný Rimmel však pomaly dochádza, a čím ďalej som s ním menej spokojná. Rozhodla som sa zmeniť značku. V minulosti sa ku mne dostala vzorka Lumi Magique od L'Oréal Paris, ktorá sa mi dosť zapáčila, takže som sa rozhodla siahnuť práve po tomto make up-e.

Ako môžte vidieť, make up má veľmi jemnučkú konzistenciu. 



Pri rozotieraní nezanecháva žiadne stopy. Je veľmi ľahučký a mám pocit ako keby som ho na sebe ani nemala. Väčšinou pri make up-och pociťujem suchú pokožku, pri tomto vôbec. Pleť krásne rozjasňuje a nerobí z nej "masku". Bohužiaľ, ja mám veľmi problematickú pleť a jeho krytie nie je pre mňa najlepšie. Ale to by som určite, nebrala ako mínus, lebo zatiaľ som nenašla make up, ktorý by pomáhal dokonale kryť moje nedostatky pleti. Som zvyknutá používať na kritické miesta ešte korektor alebo krycí make up od Dermacolu. Ako som už spomenula, po make upe pleť ostáva prirodzená a hlavne sa neleskne. Aj keď niekedy po pár hodinách sa stane, že začne zliezať a pleť sa mi začína lesknúť. Hlavne v miestach T-zóny. Celkovo som s ním aj tak veľmi spokojná.




 Ja mám najsvetlejší odtieň - C2 Rose Porcelain a myslím, že v budúcnosti siahnem po tmavšom odtieni. Za fotky sa ospravedlňujem, ale mám v izbe hrozné svetlo, nedalo sa to zachytiť dobre na tvári, tak aspoň takto na ruke.




Za mňa: 9/10 :) 
* -1 bod za spomínané krytie :)

Aké máte skúsenosti Vy s týmto make upom? :)

Zajtra inak idem na menší výlet, takže v blízkej dobe očakávajte cestovateľský článok. 

Prajem pekný deň.

Vaša Tati.


3 komentáre: