nedeľa 17. novembra 2013

Mám nového rukojemníka !

Ahojte,
obdobie chladných dní a mrazivých nocí je späť. My ženy, niekedy popri tej veľkej kope starosti zabúdame na seba a svoje zdravie. Vymeníme šatník, nakúpime hrubšie svetre, obohatíme kozmetiku, uberieme na farbách. Doprajeme si horúci kúpeľ, taký peeling, taký peeling, ale častokrát pozabudneme na svoje ručičky - šmatrálky. Priznajte sa, koľké z Vás si krémujú svoje dlane pravidelne? Ja veľakrát na to zabúdam a zanedbávam to, ale nemali by sme to robiť. Naše ruky sa nám odvďačia, a nie v najkrajšom výzore. Nezabúdajte, práve ony sú ukazovateľom nášho skutočného veku.
Ja som si preto zaobstarala môjho nového "rukojemníka", krém na ruky od značky Oriflame.



Krém ma mierne mastnú a jemnučkú konzistenciu vhodnú práve na toto obdobie, kedy sa ruky vysušujú rýchlejším tempom. Je hydratujúci a celkom rýchlo sa vstrebáva. Ruky po ňom sú veľmi jemné a prekrásne voňajú. Ja mám konkrétne krém Milk & Honey GOLD (75 ml), ktorý zanecháva po sebe príjemnú vôňu. Čo ma najviac zaujalo je jeho netypický obal. Neviem, či som niekedy predtým videla priesvitnú tubu. Práve Milk & Honey GOLD ju má, takže po celý čas si môžte sledovať stav Vášho rukojemníka. 
Len teraz neviem, či je to výhoda alebo nevýhoda. :D



Na Oriflame stránke som sa dočítala, že krém je obohatený o bio mliečne proteíny a výťažky medu. Suchej pokožke rúk poskytuje celodennú hydratáciu.


Aký krém používate Vy v chladnejšom období? Máte skúseností aj s týmto krémom?

Prajem peknú nedeľu. :)

Vaša Tati.

8 komentárov:

  1. Já jsem na tom úplně stejně jako ty,také si zapomínám mazat ruce :DD . A teď si uvědomuji,že bych se taky nějaký ten krém měla koupit.Jenže já mám na ruce malý ekzém a pokud bych si ruce namazala nějakým ,,parfémovaným" krémem,okamžitě by se mi víc vyrazil,takže se budu muset po nějakém speciálním podívat ;) .A tento krém je pro mě novinka,nemám s ní zkušenost ... jinak skvělý článek ! :))
    ConfiVERA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, a áno, tento by ti veru nepomohol, keďže je parfemovaný, skôr uškodil...ale v lekárni ti určite poradia niečo vhodné pre teba, prírodné a neparfemované ;)

      Odstrániť
  2. super príspevok :) http://zivotpubertiacok.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja si ani nepamätám kedy som si naposledy krémovala ruky :D ale tak ešte neprišiel čas, že by som mala suchú pokožku ale teraz keď bude mrznúť tak si ich určite nakrémujem :) a oriflame mám hrozne rada a milk&honey veci krásne voňajú :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tiež nemávam až taký problém s pokožkou na rukách, ale preventívne treba určite :) a sním na to veru nezabúdam, konečne :D

      Odstrániť